برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
لیست اخبار صفحه :9
همایش ملی حقوق شهروندی
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

همایش ملی حقوق شهروندی

با ارسال مقالات تا 10 آبان ماه سال جاری در همایش ملی حقوق شهروندی با رویکرد حق سلامت و ارتقاء کیفیت زندگی ایثارگران شرکت کنید.

با تمام نیرو باید در راستای ارتقاء کیفیت آرد و نان تلاش کرد
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

با تمام نیرو باید در راستای ارتقاء کیفیت آرد و نان تلاش کرد

دکتر اکبر زمانی در جلسه ارتقاء آرد و نان استان گفت: نان یک محصول استراتژیک است و تمامی ارگان های ذیصلاح باید با تمام نیرو در راستای ارتقاء کیفیت آرد و نان تلاش کنند.

داروسازان حلقه مهمی از زنجیره نظام سلامت
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

داروسازان حلقه مهمی از زنجیره نظام سلامت

دکتر هادی عباسیان سرپرست معاونت غذا و دارو به مناسبت گرامیداشت روز داروساز در برنامه زنده تلویزیونی الدوز حضور یافت و گفت :داروسازان حلقه مهمی در زنجیره نظام سلامت هستند.

خدمت رسانی به زائرین اربعین حسینی از سوی معاونت غذا و دارو
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

خدمت رسانی به زائرین اربعین حسینی از سوی معاونت غذا و دارو

دکتر هادی عباسیان سرپرست معاونت غذا و دارو از تحویل بیش از 70نوع قلم کالا به ارزش ریالی بیش از 13 میلیارد ریال به اورژانس استان جهت خدمت رسانی به زائرین اربعین حسینی خبر داد.

سرپرست جدید نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو منصوب شد
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

سرپرست جدید نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو منصوب شد

دکتر هادی عباسیان سرپرست معاونت غذا و دارو طی حکمی دکتر افشین شیوا را به عنوان سرپرست جدید نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو انتخاب کرد.

فرآیند تخمیر در خمیر باید به طور کامل انجام شود
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

فرآیند تخمیر در خمیر باید به طور کامل انجام شود

با افزایش زمان تخمیر ، میزان فیتیک اسید باقی مانده در خمیر کمتر خواهد شد چرا که اسید فیتیک عوارضی مانند کم خونی ناشی از فقر آهن، پوکی استخوان و کاهش رشد و نمو را ایجاد می کند.

تنظیمات قالب