به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
همایش ملی حقوق شهروندی
با ارسال مقالات تا 10 آبان ماه سال جاری در همایش ملی حقوق شهروندی با رویکرد حق سلامت و ارتقاء کیفیت زندگی ایثارگران شرکت کنید.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
با تمام نیرو باید در راستای ارتقاء کیفیت آرد و نان تلاش کرد
دکتر اکبر زمانی در جلسه ارتقاء آرد و نان استان گفت: نان یک محصول استراتژیک است و تمامی ارگان های ذیصلاح باید با تمام نیرو در راستای ارتقاء کیفیت آرد و نان تلاش کنند.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
داروسازان حلقه مهمی از زنجیره نظام سلامت
دکتر هادی عباسیان سرپرست معاونت غذا و دارو به مناسبت گرامیداشت روز داروساز در برنامه زنده تلویزیونی الدوز حضور یافت و گفت :داروسازان حلقه مهمی در زنجیره نظام سلامت هستند.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
پیام تبریک دکتر هادی عباسیان به مناسبت روز داروساز
دکتر هادی عباسیان در متنی روز داروساز را به داروسازان پرتلاش ایران زمین تبریک گفت:
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
پیام تبریک دکتر هادی عباسیان به مناسبت هفته دولت و روز کارمند
دکتر هادی عباسیان سرپرست معاونت غذا و دارو در پیامی هفته دولت و روز کارمند را به کلیه کارکنان معاونت غذا و دارو تبریک گفت:
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
خدمت رسانی به زائرین اربعین حسینی از سوی معاونت غذا و دارو
دکتر هادی عباسیان سرپرست معاونت غذا و دارو از تحویل بیش از 70نوع قلم کالا به ارزش ریالی بیش از 13 میلیارد ریال به اورژانس استان جهت خدمت رسانی به زائرین اربعین حسینی خبر داد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
سرپرست جدید نظارت و ارزیابی مواد و فرآوردههای دارویی معاونت غذا و دارو منصوب شد
دکتر هادی عباسیان سرپرست معاونت غذا و دارو طی حکمی دکتر افشین شیوا را به عنوان سرپرست جدید نظارت و ارزیابی مواد و فرآوردههای دارویی معاونت غذا و دارو انتخاب کرد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
بازدید از نحوه ارائه خدمت رسانی به زائرین اربعین حسینی
دکتر هادی عباسیان سرپرست معاونت غذا و دارو از آمادگی هر چه تمام در راستای ارائه خدمات در حوزه تامین کالاهای سلامت محور به زائرین اربعین حسینی خبر داد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
فرآیند تخمیر در خمیر باید به طور کامل انجام شود
با افزایش زمان تخمیر ، میزان فیتیک اسید باقی مانده در خمیر کمتر خواهد شد چرا که اسید فیتیک عوارضی مانند کم خونی ناشی از فقر آهن، پوکی استخوان و کاهش رشد و نمو را ایجاد می کند.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
استخراج ترکیبات زیست فعال با تکنولوژی جدید در استان
فرزاد صیادی فر از توانمندی یکی از واحدهای تولیدی استان در استخراج ترکیبات زیست فعال از گیاهان دارویی به روش شیمی سبز خبر داد.